O le a le uiga o le Olymp Trade MetaTrader 4 (MT4)

O le a le uiga o le Olymp Trade MetaTrader 4 (MT4)
E ui lava e mafai ona e faʻaauau le fiafia i fefaʻatauaiga i luga ole Olymp Trade luga ole laiga, MetaTrader 4 e tatau foi ona e gauai atu. Aisea?

MetaTrader 4 (MT4) e tele mea lelei. O le faʻailoga na faʻaalia i le maketi i le silia ma le 10 tausaga talu ai ae o le aufaioloa Forex ua faʻateleina le fiafia i ai i lea tausaga ma lea tausaga. I lenei tusiga, matou te taʻu atu ia te oe mafuaaga autu e tatau ai ona e faʻataʻitaʻiina lenei meafaigaluega.

Aseta fou ole Olymp Trade MT4

O le Olymp Trade MT4 o lo'o iai ni pa'aga tupe fou, fa'ailoga, ma metala. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e maua i luga o le fesuiaiga o le yuan Saina poʻo le teu faʻafaigaluega i se faʻamaumauga faʻatauga Sipaniolo.

Ole aofa'iga o aseta o lo'o avanoa mo fefa'ataua'iga e 67. Pe a fefa'ataua'i pa'aga tupe, e mafai ona e fa'aogaina le tele o le leverage o le 1:400. Leverage o le 1:50 e mafai ona faʻaaogaina pe a galue i metala, ma le tasi o le 1:30-mo fefaʻatauaʻiga faasino igoa ma oloa.

Ina ia vaʻavaʻai i le lisi atoa o mea tau fefaʻatauaʻiga, saini i le laina ma oomi le Crtl + U hotkeys.
O le a le uiga o le Olymp Trade MetaTrader 4 (MT4)


Faʻateleina Set o Faʻailoga ile Olymp Trade MT4

O le taimi lava e maua ai e le MT4 lana lava gagana faʻapipiʻi punaʻoa, e faitau afe tagata faʻatau oloa na auai i le atinaʻeina o faʻailoga. O le iʻuga, o loʻo i ai se numera tele o faʻailoga tulaga ese, lea e mafai e tagata faʻatau oloa ona maua pe a faʻaogaina le laina.

O le tele o nei atinaʻe o loʻo i totonu o le lautele. E mafai ona la'u mai i totonu o le pusa o lo'o i totonu ma e mafai ona e amata fa'aaogaina pe a uma ona toe fa'afouina le MT4. O meafaigaluega fou uma o le a i totonu o le vaega "Custom".

Faamolemole ia matau: o faʻaopoopoga o faila faʻailoga o .ex4 poʻo mql4. Aua le fa'aogaina isi faiga e 'alofia ai le lamatia o lau fa'amatalaga tau fefa'ataua'iga po'o le komepiuta.

Siata ile Olymp Trade MT4

A e galue ma MT4, e mafai ona e faʻaogaina ni siata i le taimi e tasi. O la latou numera e fa'atapula'aina na'o uiga fa'apitoa o lau komepiuta. E le gata i lea, o nisi o filifiliga e pei o ituaiga siata, lanu lanu, ma le tele o isi - e mafai ona faʻatulagaina taʻitoʻatasi i faamalama taʻitasi.
O le a le uiga o le Olymp Trade MetaTrader 4 (MT4)
E fa'asaoina e le aufaioloa le fa'asologa ua mae'a o le fa'atulagaina e fai ma fa'ata'ita'iga ma fa'aaoga mulimuli ane.
O le a le uiga o le Olymp Trade MetaTrader 4 (MT4)


Ituaiga o Poloaiga

E 5 fa'atonuga fefa'ataua'iga o lo'o avanoa ile Olymp Trade MT4:

Maketi fa'atinoina —o se fa'atonuga e tatala ai se fefa'ataua'iga o le a fa'atino loa ile tau ole maketi.

Fa'agata fa'atau —se ituaiga o fa'atonuga o lo'o fa'atali. Fa'aaoga pe ae mana'o e fa'atau le aseta i se tau maualalo nai lo le tau o lo'o iai nei.

Fa'atauga tapula'a —o lenei fa'atonuga o lo'o fa'atali o se fa'atonuga e fa'atau atu le aseta i se tau maualuga atu nai lo le tau o lo'o iai nei.

Fa'atau Taofi —o se poloaiga o lo'o fa'atali e fa'atau le aseta i se tau maualuga atu nai lo le tau o lo'o iai nei.

Sell ​​Stop —o se poloaiga e faatau atu le aseta i se tau maualalo nai lo le tau o iai nei.
O le a le uiga o le Olymp Trade MetaTrader 4 (MT4)
E le pei o fa'atonuga i maketi, o mea fa'atali e na'o le aoga pe a o'o le tau o aseta i ni tau fa'apitoa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e te manaʻo e faʻatau auro (XAU/USD) pe afai o lona tau e malepe ai le maualuga o le teteʻe o le mafaufau o le $1500.00 i le aunese. Faapea la o lea ua tau $1475.00 le uamea. I lenei tulaga, e sili atu le faʻaogaina o le Faʻatau Faʻatau ma tuʻu i luga aʻe o le $1500.

Fa'aoga le F9 hotkey e vala'au ai le faamalama o se fefa'ataua'iga fou.

Ioe, e mafai foʻi ona e pulea lelei ou tulaga e ala i le faʻaogaina o le Stop Loss, Take Profit, ma le Trailing Stop i le MT4.


Faufautua ile Olymp Trade MT4

MetaTrader 4 o le faʻavae muamua lea e mafai ai e le aufaioloa masani ona faʻaogaina robots fefaʻatauaʻiga moni (Faufautua Faufautua). O le Faufautua Faufautua o se algorithm e faʻaauau ona suʻesuʻeina le maketi ma tuʻuina atu fautuaga tau fefaʻatauaiga. E mafai fo'i ona e tu'uina atu i ai aia tatau e fefa'ataua'i ai, tapunia, ma pulea au fefa'ataua'iga—i se tulaga lautele, e fa'atino ai galuega e masani ona pulea e se tagata.

O le atinaʻeina o robots e galue malosi. Ae pei lava o le tulaga o faʻailoga, e mafai ona e suʻeina faufautua saunia i luga o le initaneti, i luga o faʻasalalauga autu ma upega tafaʻilagi. Le itiiti ifo o le ae mauaina faiga suʻesuʻe faʻavae e faʻavae i luga o nisi oscillators talitonuina ma isi metotia o suʻesuʻega faʻapitoa.

E toʻatele tagata e moemiti i le mauaina o se robot manuia, ae o soʻo se fuafuaga tau fefaʻatauaʻiga e mafai ona toilalo. Pau lava le mea e mafai ona matou faia o le suʻeina o le Faufautua Faufautua aʻo leʻi faʻaaogaina. Ole mafua'aga lea ole MT4 e iai se su'ega ta'iala fa'apitoa.

O lenei auaunaga o le a suʻesuʻeina le lelei o le Faufautua Faufautua e faʻaaoga ai faʻamaumauga faʻasolopito, ma amanaʻia faʻamaufaʻailoga na e setiina aʻo leʻi faʻalauiloaina (pei o le tolerable drawdown poʻo le tulaga tulaga.)

Manatua o soʻo se Faufautua Faufautua e iai ona malosi ma vaivaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Moving Average (aua le fenumiai ma le faʻailoga) e foliga mai e lelei pe a tulaʻi mai se tulaga fou, ae o le a faigata ona maua se tupe mama mai le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega pe a faʻamafola le maketi.

O le Moving Average Expert Advisor e tatalaina se tulaga pe a malepe le laina SMA ma tapunia i le tulaga o se fesoʻotaʻiga faʻafefe o le laina faʻailoga a le faʻailoga autu. I se tulaga lautele, o lenei manatu o se atinaʻe faʻavae, lea e sili atu ona faʻaoga pe a fefaʻatauaʻi aseta faʻafefeteina o loʻo faʻaalia e ala sili atu ona malosi.

O le suʻeina o lenei taʻiala na fesoasoani i tagata faʻatau oloa e iloa ai se faʻafitauli taua: o le algorithm o le tapunia o tulaga ma se tupe mama e le lelei. Mo lenei mafuaʻaga, afai e te filifili i lenei Faufautua Faufautua, matou te fautuaina oe faʻapipiʻi se telefoni feaveaʻi i luga o le nofoaga. O le a faʻatagaina oe e faʻapipiʻi le tupe mama mai soʻo se mea i le lalolagi e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i luga ole Initaneti. Aua nei galo e mulimuli i isi metotia o auiliiliga e siaki ai.


Tele-tulaga Fa'atusa

O le aofa'iga atoa o fa'amanuiaga MT4 e na'o avanoa i le fa'ailoga fa'amau mo Windows po'o Mac OS-fa'avae komepiuta patino. Ae ui i lea, o le ae mauaina mea uma e te manaʻomia mo fefaʻatauaiga i luga o le upega tafaʻilagi ma telefoni feaveaʻi.

E mafai ona e maua feso'ota'iga i ituaiga eseese o le fa'avae i lau fa'amatalaga tau fefa'ataua'iga.
O le a le uiga o le Olymp Trade MetaTrader 4 (MT4)
Mo se faʻataʻitaʻiga, o le upega tafaʻilagi e aofia ai faʻailoga 31 ma sili atu i le 20 meafaigaluega faʻataʻitaʻi (Fibonacci, Gann, Elliot method). E mafai fo'i ona e fetu'una'i fa'asologa o siata e ala i le suia o lona ituaiga po'o le vaega lanu. E maua fo'i avanoa fa'apenei i talosaga feavea'i.
O le a le uiga o le Olymp Trade MetaTrader 4 (MT4)
O foliga o loʻo taʻua i luga o le MT4 terminal e avea o se meafaigaluega taua. O lona vaega au'ili'ili o le a fesoasoani ia te oe e malamalama atili ai i le maketi, siaki faiga po'o fa'ailoga faitauga o se numera tele o aseta i le taimi e tasi. Afai e te manaʻo e fai se faʻalavelave i le tomai o fefaʻatauaʻiga poʻo le faʻaleleia atili o lou tomai faʻapitoa, MetaTrader 4 pau lava le mea e te manaʻomia.
Thank you for rating.