Si të ruani motivimin tuaj tregtar për të qenë një tregtar Forex me Olymp Trade
Blog

Si të ruani motivimin tuaj tregtar për të qenë një tregtar Forex me Olymp Trade

Shërbimi ynë i mbështetjes mori një mesazh: "Përshëndetje. Ju lutem fshini llogarinë time. Nuk mund ta përballoj më stresin. Nuk dua të fitoj para duke tregtuar!” Një përfaqësues i kompanisë kontaktoi personin dhe doli se ai ishte në fakt një tregtar perfekt. Vetëm dy javët e fundit rezultuan jofitimprurëse dhe deri në këtë pikë yield-i i llogarisë ishte rritur në mënyrë eksponenciale për 3.5 muaj. Pse ndjeu dëshirën për të lënë punën që sjell një fitim të qëndrueshëm? Ja historia e klientit tonë, të cilën e publikojmë me lejen e tij.
Mos e nxitoni procesin e tregtimit dhe do të keni sukses me Olymp Trade
Blog

Mos e nxitoni procesin e tregtimit dhe do të keni sukses me Olymp Trade

Një tregti e mirë mund të mos vijë menjëherë. Probabiliteti për të kryer një transaksion varet nga strategjia juaj, stili i tregtimit, situata e tregut dhe shumë faktorë të tjerë. Përqendrimi dhe aftësia për të pritur janë cilësitë që ndihmojnë tregtarët të jenë në gatishmëri për një periudhë të gjatë kohore. Kjo është arsyeja pse nxitimi është një nga armiqtë më seriozë të një tregtari.