Жешка вест

Последни вести

Која е карактеристиката за повеќе сметки на Olymp Trade? Кои придобивки ги нуди
Водичи

Која е карактеристиката за повеќе сметки на Olymp Trade? Кои придобивки ги нуди

Во тргувањето, како и со секој друг деловен потфат, важно е да имате голема контрола врз вашите инвестиции, добивки и загуби. Без него, нема да можете да тргувате толку ефикасно и профитабилно колку што можете. Затоа имплементиравме Multi Accounts, бидејќи ви овозможува подобро да управувате со вашите финансии. Сега, ајде да видиме како функционира и што има да понуди.