Olymp Trade nytt rådgiverprogram for frihandelssignaler

Olymp Trade nytt rådgiverprogram for frihandelssignaler
Har du noen gang ønsket at diagrammene dine skulle varsle deg når handelsmuligheter var tilgjengelige basert på rådgiverhandelsstrategiene du velger i stedet for hele tiden å søke på hver av eiendelene du liker å bytte for disse inngangspunktene? Olymp Trade dekker deg.

Olymp Trade har lansert et nytt og kraftig verktøy for handelsmenn som reduserer mengden kartforskning du må gjøre og frigjør tid. Rådgiverprogrammet gir deg en virtuell assistent som finner gode inngangspunkter for handler som du sannsynligvis ville ha lagt merke til på egen hånd, men hvem kan være foran diagrammene deres hele dagen hver dag, ikke sant?

Her er svar på spørsmålene du allerede stiller om det nye Adviser-verktøyet på Olymp Trade-plattformen.


Hva er egentlig Olymp Trade New Adviser Program?

Finn det nye rådgiverprogrammet i Olymp Trade-handelsskjermen nederst. Rådgiveren vil hjelpe deg med å identifisere potensielle handelssignaler som oppstår med dine angitte handelskriterier. Du kan tilordne en aktivastrategi og rådgiverprogrammet vil varsle deg om en kommende handelsmulighet. Du vil fortsatt ha valget mellom å bestemme for utførelse av handelen. Å sette opp ønsket handelsstrategi og identifisere perfekte handelsmuligheter til rett tid er tungvinte oppgaver. Rådgiveren tar din Olymp-handelserfaring ett skritt foran med automatisering av handelssignalvarsler for deg.
Olymp Trade nytt rådgiverprogram for frihandelssignaler
Du skriver inn rådgiverstrategien du vil bruke for en bestemt eiendel, og rådgiveren vil hjelpe med å identifisere når den eiendelen nærmer seg en kjøps- eller salgsmulighet basert på den strategien. Når rådgiveren varsler deg, bestemmer du om du vil utføre en handel eller ikke. Enkelt som det – Olymp Trade gjør livet ditt enklere.


Hvilke eiendeler fungerer med Olymp Trade New Advisor?

Enhver av de omsettelige eiendelene på Olymp Trade-plattformen vil fungere som rådgiver på enten Forex- eller Fixed Time Trading-siden. Rådgiveren er utformet for å hjelpe deg med å holde deg oppmerksom på muligheter slik at du ikke går glipp av potensiell fortjeneste, men du fortsatt kontrollerer om du går inn i en handel og for hvor mye du investerer.

Uansett hvilke eiendeler du velger, sporer rådgiveren ganske enkelt diagramatferden basert på din spesifiserte strategi, så det spiller ingen rolle hvilke eiendeler du foretrekker. Det vil fungere med noen av dem.


Hvordan vet rådgiveren hvordan jeg skal implementere og spore strategien min?

Rådgiververktøyet er kraftig, men det krever fortsatt noen retningslinjer for å hjelpe det å fungere. Olymp Trade har paret rådgiveren med noen av de kraftigste handelsstrategiene som brukes av deres egne profesjonelle analytikere for å identifisere inngangspunkter for å gjøre handler.

Derfor fungerer den for øyeblikket med tre av de strategiene som er lagt inn i funksjonaliteten. Heldigvis er dette noen av de lønnsomme strategiene som brukes av fagfolk og mange av de mest suksessrike handelsmennene på Olymp Trade-plattformen.

De tre strategiene er MACD Professional, SMA Intersect og Predatory Look. Hver av dem bruker et annet sett med teknikker for å bestemme inngangspunkter for handelsposisjoner.


Hva er rådgiverstrategiene og hvordan fungerer de?

Det er 3 strategier brukt av rådgiveren og hver er unik i måten den analyserer markedsdiagrammer på. Vi vil gi en kort forklaring av hver, men du kan lære mer om dem i detalj på Olymp Trades YouTube-side eller online Academy.

MACD profesjonell


MACD Professional-strategien bruker en kombinasjon av tre forskjellige indikatorer for å identifisere trendreverseringer av enhver eiendel. Den bruker MACD, EMA og Parabolic for å bestemme potensielle inngangspunkter på en trendreversering.

I hovedsak kombineres MACD og EMA for å gjøre vurderingen, og parabolen bekrefter om de to andre er på topp.
Olymp Trade nytt rådgiverprogram for frihandelssignaler


Enkelt glidende gjennomsnitt skjærer

Simple Moving Average Intersect (SMA) er en kombinasjon av to enkle bevegelige gjennomsnitt av forskjellige tidsrammer. Strategien ser etter punkter i et diagram der kortsiktig SMA "krysser over" langsiktig SMA. På disse punktene begynner en eiendel å trende opp eller ned avhengig av hvilken vei den er på vei når den krysser over.
Olymp Trade nytt rådgiverprogram for frihandelssignaler
De røde pilene viser hvor kortsiktig SMA krysset over lengre sikt. Den første pilen indikerer et inngangspunkt for salg, og den andre pilen et inngangspunkt for kjøp. Du vil legge merke til at markedet gikk nedover og deretter opp etter hvert av disse kryssene.

Rovdyrt utseende

Aksjer trender ofte sidelengs, og det blir stadig vanskeligere å identifisere trendutbruddene. Oscillator-strategien bruker øvre og nedre båndverdier for å identifisere trendutbruddene, noe som hjelper tradere til å utnytte disse tidlige profittmaksimeringspunktene. Olymp Trade-rådgiverprogrammet bruker to oscillatorer i kombinasjon, Alligator og den fantastiske oscillatoren. Denne strategien hjelper tradere med å analysere overkjøpte eller oversolgte aksjeforhold på kort sikt.

Olymp Trade-brukere har fortsatt valget for handelen, rådgiverprogrammet jobber med disse vellykkede strategiene valgt av ekspertene våre.


Hvordan vet jeg om rådgiveren jobber?

Når du har satt den opp på en bestemt eiendel, vil rådgiveren gi deg beskjed om at den overvåker eiendelen og vil varsle deg når en god handelsmulighet er tilgjengelig.
Olymp Trade nytt rådgiverprogram for frihandelssignaler

Hva gjør jeg hvis jeg trenger hjelp med Olymp Trade New Adviser?

Som alltid vil Olymp Trades utmerkede kundeserviceteam av fagfolk være der for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål. Alle mulige former for tjenester er tilgjengelige for å hjelpe deg, inkludert nettprat, e-post og til og med telefonsamtaler for å hjelpe deg med å komme i gang med rådgiveren.

Nå vet du hva du trenger for å komme i gang med rådgiveren. Du vil snart være på vei til enda større handelsfortjeneste med din nye automatiserte handelsanalytiker som veileder og varsler deg om gode handelsmuligheter.

Ikke gå glipp av dagens beste handel igjen. Din rådgiver og Olymp Trade er her for å hjelpe.
Thank you for rating.