Identifikohu - Olymp Trade Albania - Olymp Trade Shqipëria

Si të identifikoheni në Olymp Trade
Sot do të flasim se si të identifikoheni në llogarinë tuaj Olymp Trade. Sidoqoftë, nëse nuk keni llogarinë tuaj personale, do t'ju duhet të krijoni një të tillë. Ju do të jeni në gjendje të identifikoheni nga aplikacioni në pajisjen tuaj celulare gjithashtu


Si të identifikoheni në llogarinë Olymp Trade?

  1. Shkoni në aplikacionin celular Olymp Trade ose faqen e internetit .
  2. Klikoni në butonin "Identifikohu" në këndin e sipërm të djathtë
  3. Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj.
  4. Klikoni në butonin blu "Identifikohu".
  5. Nëse keni harruar emailin tuaj, mund të identifikoheni duke përdorur "Apple" ose "Google" ose "Facebook".
  6. Nëse keni harruar fjalëkalimin, klikoni në "Keni harruar fjalëkalimin tuaj".
Si të identifikoheni në Olymp Trade
Klikoni butonin "Identifikohu" në këndin e sipërm të djathtë, do të shfaqet forma e hyrjes.
Si të identifikoheni në Olymp Trade
Futni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin me të cilin jeni regjistruar për të hyrë në llogarinë tuaj dhe klikoni "Identifikohu".
Si të identifikoheni në Olymp Trade
Tani ju jeni në gjendje të filloni tregtimin, keni 10,000 dollarë në Llogarinë Demo. Është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit.
Si të identifikoheni në Olymp Trade

Si të identifikoheni në Olymp Trade duke përdorur Facebook?

Ju gjithashtu mund të identifikoheni në faqen e internetit duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook duke klikuar në butonin Facebook.

1. Klikoni në butonin Facebook
Si të identifikoheni në Olymp Trade
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Fusni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të identifikoheni në Olymp Trade
Pasi të keni Nëse keni klikuar në butonin “Identifikohu”, Olymp Trade do të kërkojë qasje në: Emrin tuaj, foton e profilit dhe adresën e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të identifikoheni në Olymp Trade
Pas kësaj do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Olymp Trade.


Si të identifikoheni në Olymp Trade duke përdorur Google?

1. Për autorizim përmes llogarisë tuaj Google, duhet të klikoni në butonin Google.
Si të identifikoheni në Olymp Trade
2. Më pas, në dritaren e re që hapet, futni numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni “Next”. Sistemi do të hapë një dritare, do t'ju kërkohet fjalëkalimi për llogarinë tuaj google.
Si të identifikoheni në Olymp Trade
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të identifikoheni në Olymp Trade
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit. Ju do të dërgoheni në llogarinë tuaj personale Olymp Trade.


Si të identifikoheni në Olymp Trade duke përdorur Apple ID?

1. Për autorizim përmes Apple ID tuaj, duhet të klikoni në butonin Apple.
Si të identifikoheni në Olymp Trade
2. Më pas, në dritaren e re që hapet, futni Apple ID-në tuaj dhe klikoni “Next”.
Si të identifikoheni në Olymp Trade
3. Më pas futni fjalëkalimin për Apple ID-në tuaj dhe klikoni “Next”.
Si të identifikoheni në Olymp Trade
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi dhe mund të filloni Tregtinë në Olymp Trade.


Rikuperimi i fjalëkalimit nga llogaria Olymp Trade

Mos u shqetësoni nëse nuk mund të hyni në platformë, thjesht mund të keni futur fjalëkalimin e gabuar. Ju mund të dilni me një të re.

Nëse përdorni versionin e uebit

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Keni harruar fjalëkalimin".
Si të identifikoheni në Olymp Trade
Më pas, sistemi do të hapë një dritare ku do t'ju kërkohet të rivendosni fjalëkalimin tuaj për llogarinë tuaj Olymp Trade. Ju duhet t'i jepni sistemit adresën e duhur të emailit dhe të klikoni "Rivendos"
Si të identifikoheni në Olymp Trade
Një njoftim do të hapet se një email është dërguar në këtë adresë e-mail për të rivendosur fjalëkalimin.
Si të identifikoheni në Olymp Trade
Më tej në letrën në emailin tuaj, do t'ju ofrohet të ndryshoni fjalëkalimin tuaj. Klikoni në "Ndrysho fjalëkalimin"
Si të identifikoheni në Olymp Trade
Lidhja nga emaili do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit Olymp Trade. Fusni fjalëkalimin tuaj të ri këtu dy herë dhe klikoni butonin "Ndrysho fjalëkalimin"
Si të identifikoheni në Olymp Trade
Kjo është ajo! Tani mund të hyni në platformën Olymp Trade duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të ri.

Nëse përdorni aplikacionin celular

Për ta bërë këtë, klikoni opsionin "Identifikohu", më pas futni emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni në lidhjen "A keni harruar fjalëkalimin tuaj"
Si të identifikoheni në Olymp Trade
Një njoftim shfaqet se Informacioni është dërguar në adresën e treguar. Pastaj bëni të njëjtat hapa të mbetur si aplikacioni në internet
Si të identifikoheni në Olymp Trade

Identifikohu në versionin celular të Olymp Trade

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të internetit të platformës tregtare Olymp Trade, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, kërkoni për " olymptrade.com " dhe vizitoni faqen zyrtare të ndërmjetësit.
Si të identifikoheni në Olymp Trade
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu".
Si të identifikoheni në Olymp Trade
Ja ku jeni! Tani mund të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese për të tregtuar në platformën
Si të identifikoheni në Olymp Trade

Si të identifikoheni në aplikacionin Olymp Trade iOS?

Hyrja në platformën celulare iOS është e ngjashme me hyrjen në aplikacionin e internetit Olymp Trade. Aplikacioni mund të shkarkohet përmes App Store në pajisjen tuaj ose klikoni këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin "Olymp Trade - Online Trading" dhe klikoni "MERRNI" për ta instaluar në iPhone ose iPad tuaj.
Si të identifikoheni në Olymp Trade
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular Olymp Trade iOS duke përdorur emailin tuaj, Facebook, Google ose Apple ID. Thjesht duhet të zgjidhni opsionin "Identifikohu".
Si të identifikoheni në Olymp Trade
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu".
Si të identifikoheni në Olymp Trade
Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese për të tregtuar në platformë.
Si të identifikoheni në Olymp Trade
Në rast të hyrjes sociale klikoni në "Apple" ose "Facebook" ose "Google".
Si të identifikoheni në Olymp Trade


Si të identifikoheni në aplikacionin Android Olymp Trade?

Duhet të vizitoni dyqanin Google Play dhe të kërkoni për "Olymp Trade - App For Trading" për të gjetur këtë aplikacion ose klikoni këtu .
Si të identifikoheni në Olymp Trade
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular Olymp Trade Android duke përdorur llogarinë tuaj të postës elektronike, Facebook ose Google.

Bëni të njëjtat hapa si në pajisjen iOS, zgjidhni opsionin "Identifikohu"
Si të identifikoheni në Olymp Trade
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Enter".
Si të identifikoheni në Olymp Trade
Tani ju keni gjithashtu 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese për të tregtuar në platformë.
Si të identifikoheni në Olymp Trade
Në rast të hyrjes sociale klikoni në “Facebook” ose “Google”.
Si të identifikoheni në Olymp Trade


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Kam harruar emailin nga llogaria e Olymp Trade

Nëse keni harruar e-mailin tuaj, mund të identifikoheni duke përdorur Facebook ose Gmail.

Nëse nuk i keni krijuar këto llogari, mund t'i krijoni kur regjistroheni në faqen e internetit të Olymp Trade. Në raste ekstreme, nëse harroni emailin tuaj dhe nuk ka asnjë mënyrë për t'u identifikuar nëpërmjet Google dhe Facebook, duhet të kontaktoni shërbimin e mbështetjes

Si mund ta ndryshoj monedhën e llogarisë

Ju mund të zgjidhni monedhën e llogarisë vetëm një herë. Nuk mund të ndryshohet me kalimin e kohës.

Mund të krijoni një llogari të re me një email të ri dhe të zgjidhni monedhën e dëshiruar.

Nëse keni krijuar një llogari të re, kontaktoni mbështetjen për të bllokuar të vjetrën.

Sipas politikës sonë, një tregtar mund të ketë vetëm një llogari.

Si mund ta ndryshoj emailin tim

Për të përditësuar emailin tuaj, ju lutemi kontaktoni ekipin e mbështetjes.

Ne i ndryshojmë të dhënat përmes një konsulenti për të mbrojtur llogaritë e tregtarëve nga mashtruesit.

Ju nuk mund ta ndryshoni emailin tuaj vetë përmes llogarisë së përdoruesit.

Si mund ta ndryshoj numrin tim të telefonit

Nëse nuk e keni konfirmuar numrin tuaj të telefonit, mund ta modifikoni në llogarinë tuaj të përdoruesit.

Nëse e keni konfirmuar numrin tuaj të telefonit, ju lutemi kontaktoni ekipin e mbështetjes.

Thank you for rating.