Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Olymp Trade

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Olymp Trade


Programi i Filialit të Tregtisë Olimpike

Olymp Trade është një ndërmjetës që ka operuar për më shumë se pesë vjet. Ajo është e përfaqësuar në më shumë se 100 vende dhe ka marrë dhjetëra çmime ndërkombëtare. Filloni të punoni me ne dhe merrni 50% deri në 60% të të ardhurave nga çdo klient që regjistroheni në MetaTrader 4.

Të ardhurat kryesore të brokerit përbëhen nga komisionet dhe spread-et nga klientët që tregtojnë aktive të ndryshme financiare.

KingFin është ofruesi zyrtar i programit të filialeve Olymp Trade.
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Olymp TradeSi funksionon programi i filialeve?

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Olymp Trade
1. Filloni
 • Vendosni lidhjen tuaj të filialit në faqen tuaj të internetit ose në një reklamë.
FILLO TANI

2. Tërhiq përdoruesit
 • Përdoruesit klikojnë në lidhjen, banerin ose reklamën dhe shkojnë në faqen tonë të internetit.

3. Regjistroni përdoruesit
 • Përdoruesit regjistrohen në platformën MetaTrader 4 dhe fillojnë tregtimin.

4. Fitoni fitime
 • Fitoni deri në 60% në të gjitha komisionet e paguara nga çdo përdorues i tërhequr.


Përfitimet e programit IB

Çdo ditë, programi ynë i filialeve paguan deri në 60% të komisioneve në shpërblimet IB, duke përfshirë ato nga komisionet e shkëmbimit. Është një nga më fitimprurësit në industrinë Forex.
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Olymp Trade
Shpërblime të mëdha
 • Fitoni deri në 60% në komisione
 • Paguani edhe nga shkëmbimet

Të ardhura nga nëngrupet
 • Tërhiqni bashkëpunëtorë të rinj dhe rrisni të ardhurat tuaja
 • Merrni 10% të fitimeve të nën-affiliate

Nuk ka pengesa për hyrje
 • Asnjë tarifë hyrjeje nuk kërkohet për t'u bërë një bashkëpunëtor
 • Filloni të tërheqni klientë pa ndonjë përvojë

Statistikat 24/7
 • Përdorni sistemin tonë të analitikës dhe gjurmoni aktivitetin e klientit
 • Analizoni matjet, komisionet, pagesat dhe statistikat e nën-affiliate

Sistemi me shumë nivele
 • Përfitoni nga sistemi ynë i përcjelljes së filialeve me 2 nivele
 • Filialet tuaja fitojnë duke tërhequr klientë dhe nëndegë të tjera

Menaxher personal
 • Mbështetje e vazhdueshme nga një Program Filialin Ekspert
 • Merrni ndihmë për konfigurimin e fushatave tuaja reklamuese

Shndërrim i madh
 • Përdorni mjetet tona të marketingut falas
 • Konvertoni klientët me produkte dhe shërbime të avancuara tregtare

Pagesa të shpejta
 • Fitoni dhe merrni pagesa çdo ditë
 • Përdorni sistemet e pagesave ndërkombëtare dhe lokale

Mjete Marketingu Falas
 • Rritni konvertimin e reklamave tuaja me mjetet tona të marketingut
 • Krijoni fushata efektive dhe rritni biznesin tuaj të filialeve


Pagesa

Pa kufizime - Pa komisione - Pa vonesa

Procesi i shpejtë dhe i lehtë për të bërë depozita dhe tërheqje
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Olymp TradePse të zgjidhni programin Olymp Trade Affiliate?

✔️Pagesa të shpejta: Përfitoni nga të gjithë tregtarët aktivë
✔️Analiza e detajuar: Statistikat në kohë
reale ✔️Mjetet promovuese: Faqet e uljes me konvertim të lartë, banderola dhe video
✔️Menaxheri personal: Do t'ju ndihmojë të kuptoni se si të filloni

11111-11111-11111-22222 -33333-44444

Partner Tregtar Olimpik

Ne jemi në kërkim të partnerëve të filialeve për të zgjeruar komunitetin Olymp Trade. Do të merrni një shpërblim sapo një përdorues i ri të bëjë depozitimin e tij të parë ose të instalojë aplikacionin.


Avantazhi

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Olymp Trade
Konvertim i lartë
 • Deri në 65% e përdoruesve të regjistruar nga trafiku i lidhur me përmbajtjen bëhen përdorues që paguajnë. Kjo do të thotë që ju merrni pagesa më shpesh.

CPA CPI
 • Mund të fitoni si nga depozitat ashtu edhe nga instalimet e aplikacioneve që krijoni.

Shpërblime të mëdha
 • Ju merrni deri në 150 dollarë në çdo depozitë të parë dhe deri në 5 dollarë për çdo aplikacion të instaluar .

Normat më të larta
 • Jemi të lumtur të shpërblejmë bashkëpunëtorët tanë më aktivë me komisione më të larta për performancë më të mirë.


Si të bëheni një partner tregtar Olimpik

Qasje Individuale
 • Gjeni zgjidhjet më të mira së bashku me menaxherin tuaj personal. Ne do t'ju ndihmojmë të vendosni dhe të hapni një promovim.
FILLO TANI


Porosit Burimet Promo
 • Ne u ofrojmë bashkëpunëtorëve tanë burime promovuese me cilësi të lartë të krijuara për të rritur normat e tyre të konvertimit.

Lidhje universale
 • Ne shpërndajmë automatikisht trafikun në bazë të gjuhës dhe pajisjes në ulje me treguesit më të mirë.


Pagesa

Pagesat sapo të rekrutoni 5 tregtarë. Ne nuk pranojmë trafik të motivuar.
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Olymp Trade
Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!