Hvordan kontakte Olymp Trade Support
Guider

Hvordan kontakte Olymp Trade Support

Har du et handelsspørsmål og trenger profesjonell hjelp? Forstår du ikke hvordan et av diagrammene dine fungerer? Eller kanskje du har et spørsmål om innskudd/uttak. Uansett årsak, støter alle kunder på spørsmål, problemer og generelle nysgjerrigheter om handel. Heldigvis har Olymp Trade deg dekket uavhengig av dine individuelle behov. Her er en rask guide for hvor du kan finne svar på spørsmålene dine. Hvorfor trenger du en guide? Vel, fordi det er en haug med forskjellige typer spørsmål og Olymp Trade har ressurser tildelt spesifikt for å få deg på sporet og tilbake til å gjøre det du vil – handel. Hvis du har et problem, er det viktig å forstå hvilket kompetanseområde svaret vil komme fra. Olymp Trade har en mengde ressurser, inkludert en omfattende FAQ, nettprat, utdannings-/opplæringssider, en blogg, live webinarer og YouTube-kanal, e-post, personlige analytikere og til og med direkte telefonsamtaler på vår hotline. Så vi vil skissere hva hver ressurs er og hvordan den kan hjelpe deg.
Slik setter du inn og tar ut penger fra Olymp Trade med en Skrill E-lommebok
Guider

Slik setter du inn og tar ut penger fra Olymp Trade med en Skrill E-lommebok

Elektroniske betalingssystemer blir stadig mer populære. Folk er lei av å betale store bankgebyrer og vente i dager til pengene deres er overført. Når det gjelder tjenestekvalitet, har betalingssystemene lenge vært foran tradisjonelle banker, eller i det minste har de innhentet bankene. De klarte å eliminere manglene ved tradisjonelle overføringer og tilby de beste økonomiske betingelsene.
Olymp Trade nytt rådgiverprogram for frihandelssignaler
Guider

Olymp Trade nytt rådgiverprogram for frihandelssignaler

Har du noen gang ønsket at diagrammene dine skulle varsle deg når handelsmuligheter var tilgjengelige basert på rådgiverhandelsstrategiene du velger i stedet for hele tiden å søke på hver av eiendelene du liker å bytte for disse inngangspunktene? Olymp Trade dekker deg. Olymp Trade har lansert et nytt og kraftig verktøy for handelsmenn som reduserer mengden kartforskning du må gjøre og frigjør tid. Rådgiverprogrammet gir deg en virtuell assistent som finner gode inngangspunkter for handler som du sannsynligvis ville ha lagt merke til på egen hånd, men hvem kan være foran diagrammene deres hele dagen hver dag, ikke sant? Her er svar på spørsmålene du allerede stiller om det nye Adviser-verktøyet på Olymp Trade-plattformen.