Cila është veçoria e shumë llogarive në Olymp Trade? Çfarë përfitimesh ofron
Udhëzues

Cila është veçoria e shumë llogarive në Olymp Trade? Çfarë përfitimesh ofron

Në tregti, si me çdo sipërmarrje tjetër biznesi, është e rëndësishme të keni kontroll të madh mbi investimet, fitimet dhe humbjet tuaja. Pa të, ju nuk do të jeni në gjendje të tregtoni me aq efikasitet dhe përfitim sa mundeni. Kjo është arsyeja pse ne kemi implementuar Multi Accounts, pasi ju lejon të menaxhoni më mirë financat tuaja. Tani, le të shohim se si funksionon dhe çfarë ka për të ofruar.
Cilat janë tiparet e Olymp Trade MetaTrader 4 (MT4)
Udhëzues

Cilat janë tiparet e Olymp Trade MetaTrader 4 (MT4)

Edhe pse mund të vazhdoni të shijoni tregti të shkëlqyer në platformën në internet Olymp Trade, MetaTrader 4 gjithashtu meriton vëmendjen tuaj. Pse? MetaTrader 4 (MT4) ka shumë përparësi. Terminali u shfaq në treg më shumë se 10 vjet më parë, por tregtarët Forex po interesohen gjithnjë e më shumë për të vit pas viti. Në këtë artikull, ne do t'ju tregojmë për arsyet kryesore pse duhet ta provoni këtë mjet.
Depozitoni para në Olymp Trade përmes Kasikorn Bank dhe Kartës Bankare
Udhëzues

Depozitoni para në Olymp Trade përmes Kasikorn Bank dhe Kartës Bankare

Nuk është vetëm cilësia e shërbimit të platformës që është e rëndësishme për tregtarët e suksesshëm, por edhe komoditeti i depozitimit dhe tërheqjes së fondeve në Olymp Trade. Tregtarët nga Tajlanda përdorin shpesh kartat bankare Visa dhe Mastercard, si dhe shërbimet e-banking të Kasikorn Bank. Ne duam që procesi i kryerjes së operacioneve financiare jotregtare në platformë të jetë po aq i thjeshtë dhe i përshtatshëm sa vetë procesi i investimit.
Si të kontaktoni mbështetjen e Olymp Trade
Udhëzues

Si të kontaktoni mbështetjen e Olymp Trade

Keni një pyetje tregtare dhe keni nevojë për ndihmë profesionale? Nuk e kuptoni se si funksionon një nga tabelat tuaja? Ose ndoshta keni një pyetje për depozitë/tërheqje. Cilado qoftë arsyeja, të gjithë klientët përballen me pyetje, probleme dhe kuriozitete të përgjithshme rreth tregtimit. Për fat të mirë, Olymp Trade ju ka mbuluar pavarësisht se cilat janë nevojat tuaja individuale. Këtu është një udhëzues i shpejtë ku mund të gjeni përgjigje për pyetjet tuaja. Pse keni nevojë për një udhëzues? Epo, sepse ka një sërë llojesh të ndryshme pyetjesh dhe Olymp Trade ka burime të alokuara posaçërisht për t'ju vënë në rrugën e duhur dhe për t'u kthyer për të bërë atë që dëshironi - tregtimin. Nëse keni një problem, është e rëndësishme të kuptoni se nga cila fushë e ekspertizës do të vijë përgjigja. Olymp Trade ka një bollëk burimesh duke përfshirë një FAQ të gjerë, bisedë në internet, faqe arsimore/trajnuese, një blog, uebinarë të drejtpërdrejtë dhe kanal në YouTube, email, analistë personalë dhe madje edhe telefonata direkte në linjën tonë telefonike. Pra, ne do të përshkruajmë se çfarë është çdo burim dhe si mund t'ju ndihmojë.