Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade

Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade


Si të regjistroheni në Olymp Trade


Si të regjistroheni me një email

1. Mund të regjistroheni për një llogari në platformë duke klikuar butonin “ Regjistrimi ” në këndin e sipërm djathtas.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
2. Për t'u regjistruar duhet të plotësoni të gjithë informacionin e nevojshëm dhe të klikoni butonin " Regjistrohu ".
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili .
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë .
 3. Zgjidhni monedhën e llogarisë: (EUR ose USD)
 4. Ju gjithashtu duhet të pajtoheni me marrëveshjen e shërbimit dhe të konfirmoni që jeni në moshë madhore (mbi 18 vjeç).
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
urime! Ju jeni regjistruar me sukses. Së pari, ne do t'ju ndihmojmë të hidhni hapat tuaj të parë në platformën tonë të tregtimit në internet, klikoni "Filloni trajnimin" për të parë një pamje të shpejtë të Olymp Trade, nëse dini të përdorni Olymp Trade, klikoni "X" në këndin e sipërm djathtas.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Tani mund të filloni tregtimin, keni 10,000 dollarë në llogarinë Demo. Një llogari Demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit duke klikuar në llogarinë e drejtpërdrejtë që dëshironi të rimbushni (në menynë "Llogaritë"),
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
zgjidhni opsionin "Depozitë" dhe më pas zgjidhni shumën dhe mënyrën e pagesës.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Për të filluar tregtimin Live duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (Shuma minimale e depozitës është 10 USD/EUR).
Si të bëni një depozitë në Olymp Trade
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Më në fund, ju hyni në emailin tuaj, Olymp Trade do t'ju dërgojë një postë konfirmimi. Klikoni butonin "Konfirmo emailin" në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade


Si të regjistroheni me një llogari në Facebook

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të hapur llogarinë tuaj me llogarinë në Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që ju përdoret për t'u regjistruar në Facebook

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu", Olymp Trade po kërkon qasje në: Emri dhe fotografia juaj e profilit dhe adresa e emailit . Klikoni Vazhdo...
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Pas kësaj do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Olymp Trade.


Si të regjistroheni me një llogari Google

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google, klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
2. Në dritaren e sapohapur shkruani numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.

Si të regjistroheni me një ID Apple

1. Për t'u regjistruar me një Apple ID, klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
2. Në dritaren e sapohapur futni ID-në tuaj të Apple dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
3. Më pas futni fjalëkalimin për Apple ID-në tuaj dhe klikoni “Next”.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi dhe mund të filloni tregtimin me Olymp Trade


Regjistrohu në aplikacionin Olymp Trade iOS

Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular Olymp Trade nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin "Olymp Trade - Online Trading" dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Olymp Trade për iOS konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Tani mund të regjistroheni me email
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
. Regjistrimi për platformën celulare iOS është gjithashtu i disponueshëm për ju.
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili .
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë .
 3. Zgjidhni monedhën e llogarisë (EUR ose USD)
 4. Ju gjithashtu duhet të pajtoheni me marrëveshjen e shërbimit dhe të konfirmoni që jeni në moshë madhore (mbi 18 vjeç).
 5. Klikoni në butonin "Regjistrohu".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
urime! Ju jeni regjistruar me sukses. Tani keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Në rast të regjistrimit social, klikoni në "Apple" ose "Facebook" ose "Google".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade


Regjistrohu në aplikacionin Android Olymp Trade

Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular Olymp Trade nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin "Olymp Trade - App For Trading" dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Olymp Trade për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Tani mund të regjistroheni me email
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
. Regjistrimi për platformën celulare Android është gjithashtu i disponueshëm për ju.
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili .
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë .
 3. Zgjidhni monedhën e llogarisë (EUR ose USD)
 4. Ju gjithashtu duhet të pajtoheni me marrëveshjen e shërbimit dhe të konfirmoni që jeni në moshë madhore (mbi 18 vjeç).
 5. Klikoni në butonin "Regjistrohu".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
urime! Ju jeni regjistruar me sukses. Tani keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Në rast të regjistrimit social klikoni në “Facebook” ose “Google”.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade

Regjistrohu në llogarinë Olymp Trade në versionin celular në ueb

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të internetit të platformës tregtare Olymp Trade, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, kërkoni për " olymptrade.com " dhe vizitoni faqen zyrtare të ndërmjetësit.

Klikoni në butonin "Regjistrimi" në këndin e sipërm të djathtë.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Në këtë hap ne ende vendosim të dhënat: email, fjalëkalim, kontrolloni "Marrëveshjen e Shërbimit" dhe klikoni butonin "Regjistrohu".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Ja ku jeni! Tani do të mund të tregtoni nga versioni i uebit për celular të platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Në rast të regjistrimit social, klikoni në "Apple" ose "Facebook" ose "Google".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Çfarë janë shumë llogari?

Multi-Llogaritë është një veçori që lejon tregtarët të kenë deri në 5 llogari të drejtpërdrejta të ndërlidhura në Olymp Trade. Gjatë krijimit të llogarisë suaj, do të keni mundësi të zgjidhni midis monedhave të disponueshme, si USD, EUR ose disa monedha lokale.

Ju do të keni një kontroll të plotë mbi ato llogari, kështu që jeni të lirë të vendosni se si t'i përdorni ato. Një mund të bëhet një vend ku ju mbani fitimet nga tregtitë tuaja, një tjetër mund t'i kushtohet një mënyre ose strategjie specifike. Ju gjithashtu mund t'i riemërtoni këto llogari dhe t'i arkivoni ato.

Ju lutemi vini re se llogaria në shumë llogari nuk është e barabartë me llogarinë tuaj tregtare (ID-ja e tregtarit). Mund të keni vetëm një Llogari Tregtare (Trader ID), por deri në 5 llogari të ndryshme të drejtpërdrejta të lidhura me të për të ruajtur paratë tuaja.


Si të krijoni një llogari tregtare në shumë llogari

Për të krijuar një llogari tjetër të drejtpërdrejtë, duhet të:

1. Shkoni te menyja "Llogaritë";

2. Klikoni në butonin "+";

3. Zgjidhni monedhën;

4. Shkruani emrin e llogarisë së re.

Kjo është ajo, ju keni një llogari të re.


Bonuset me shumë llogari: Si funksionon

Nëse keni shumë llogari të drejtpërdrejta ndërsa merrni një bonus, atëherë ai do të dërgohet në llogarinë në të cilën po depozitoni fonde.

Gjatë transferimit midis llogarive tregtare, një shumë proporcionale e parave të bonusit do të dërgohet automatikisht së bashku me monedhën e drejtpërdrejtë. Pra, nëse ju, për shembull, keni 100 dollarë në para reale dhe një bonus 30 dollarë në një llogari dhe vendosni të transferoni 50 dollarë në një tjetër, do të transferohen gjithashtu paratë e bonusit prej 15 dollarësh.


Si të arkivoni llogarinë tuaj

Nëse dëshironi të arkivoni një nga llogaritë tuaja të drejtpërdrejta, ju lutemi sigurohuni që ajo të plotësojë kriteret e mëposhtme:

1. Nuk përmban fonde.

2. Nuk ka tregti të hapura me para në këtë llogari.

3. Nuk është llogaria e fundit live.

Nëse gjithçka është në rregull, do të mund ta arkivoni atë.

Ju ende keni aftësinë për të parë nëpër atë histori të llogarive edhe pas arkivimit, pasi historia e tregtisë dhe historia financiare janë të disponueshme përmes Profilit të përdoruesve.


Çfarë është një llogari e veçuar?

Kur depozitoni fonde në platformë, ato transferohen drejtpërdrejt në një llogari të veçuar. Një llogari e veçuar është në thelb një llogari që i përket kompanisë sonë, por është e ndarë nga llogaria që ruan fondet e saj operative.

Ne përdorim vetëm kapitalin tonë qarkullues për të mbështetur aktivitetet tona të tilla si zhvillimi dhe mirëmbajtja e produkteve, mbrojtja, si dhe aktivitetet e biznesit dhe inovative.


Avantazhet e një llogarie të veçuar

Duke përdorur një llogari të veçuar për të ruajtur fondet e klientëve tanë, ne maksimizojmë transparencën, u ofrojmë përdoruesve të platformës akses të pandërprerë në fondet e tyre dhe i mbrojmë ata nga rreziqet e mundshme. Edhe pse kjo nuk ka gjasa të ndodhë, nëse kompania falimenton, paratë tuaja do të ishin 100% të sigurta dhe mund të kthehen.


Si mund ta ndryshoj monedhën e llogarisë

Ju mund të zgjidhni monedhën e llogarisë vetëm një herë. Nuk mund të ndryshohet me kalimin e kohës.

Mund të krijoni një llogari të re me një email të ri dhe të zgjidhni monedhën e dëshiruar.

Nëse keni krijuar një llogari të re, kontaktoni mbështetjen për të bllokuar të vjetrën.

Sipas politikës sonë, një tregtar mund të ketë vetëm një llogari.

Si të identifikoheni në Olymp Trade


Si të identifikoheni në llogarinë Olymp Trade?

 1. Shkoni në aplikacionin celular Olymp Trade ose faqen e internetit .
 2. Klikoni në butonin "Identifikohu" në këndin e sipërm të djathtë
 3. Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj.
 4. Klikoni në butonin blu "Identifikohu".
 5. Nëse keni harruar emailin tuaj, mund të identifikoheni duke përdorur "Apple" ose "Google" ose "Facebook".
 6. Nëse keni harruar fjalëkalimin, klikoni në "Keni harruar fjalëkalimin tuaj".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Klikoni butonin "Identifikohu" në këndin e sipërm të djathtë, do të shfaqet forma e hyrjes.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Futni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin me të cilin jeni regjistruar për të hyrë në llogarinë tuaj dhe klikoni "Identifikohu".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Tani ju jeni në gjendje të filloni tregtimin, keni 10,000 dollarë në Llogarinë Demo. Është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade


Si të identifikoheni në Olymp Trade duke përdorur Facebook?

Ju gjithashtu mund të identifikoheni në faqen e internetit duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook duke klikuar në butonin Facebook.

1. Klikoni në butonin Facebook
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Fusni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Pasi të keni Nëse keni klikuar në butonin “Identifikohu”, Olymp Trade do të kërkojë qasje në: Emrin tuaj, foton e profilit dhe adresën e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Pas kësaj do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Olymp Trade.


Si të identifikoheni në Olymp Trade duke përdorur Google?

1. Për autorizim përmes llogarisë tuaj Google, duhet të klikoni në butonin Google.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
2. Më pas, në dritaren e re që hapet, futni numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni “Next”. Sistemi do të hapë një dritare, do t'ju kërkohet fjalëkalimi për llogarinë tuaj google.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit. Ju do të dërgoheni në llogarinë tuaj personale Olymp Trade.

Si të identifikoheni në Olymp Trade duke përdorur Apple ID?

1. Për autorizim përmes Apple ID tuaj, duhet të klikoni në butonin Apple.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
2. Më pas, në dritaren e re që hapet, futni Apple ID-në tuaj dhe klikoni “Next”.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
3. Më pas futni fjalëkalimin për Apple ID-në tuaj dhe klikoni “Next”.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi dhe mund të filloni Tregtinë në Olymp Trade.


Rikuperimi i fjalëkalimit nga llogaria Olymp Trade

Mos u shqetësoni nëse nuk mund të hyni në platformë, thjesht mund të keni futur fjalëkalimin e gabuar. Ju mund të dilni me një të re.

Nëse përdorni versionin e uebit

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Keni harruar fjalëkalimin".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Më pas, sistemi do të hapë një dritare ku do t'ju kërkohet të rivendosni fjalëkalimin tuaj për llogarinë tuaj Olymp Trade. Ju duhet t'i jepni sistemit adresën e duhur të emailit dhe të klikoni "Rivendos"
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Një njoftim do të hapet se një email është dërguar në këtë adresë e-mail për të rivendosur fjalëkalimin.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Më tej në letrën në emailin tuaj, do t'ju ofrohet të ndryshoni fjalëkalimin tuaj. Klikoni në "Ndrysho fjalëkalimin"
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Lidhja nga emaili do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit Olymp Trade. Fusni fjalëkalimin tuaj të ri këtu dy herë dhe klikoni butonin "Ndrysho fjalëkalimin"
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Kjo është ajo! Tani mund të hyni në platformën Olymp Trade duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të ri.

Nëse përdorni aplikacionin celular

Për ta bërë këtë, klikoni opsionin "Identifikohu", më pas futni emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni në lidhjen "A keni harruar fjalëkalimin tuaj"
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Një njoftim shfaqet se Informacioni është dërguar në adresën e treguar. Pastaj bëni të njëjtat hapa të mbetur si aplikacioni në internet
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade


Identifikohu në versionin celular të Olymp Trade

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të internetit të platformës tregtare Olymp Trade, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, kërkoni për " olymptrade.com " dhe vizitoni faqen zyrtare të ndërmjetësit.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Ja ku jeni! Tani mund të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese për të tregtuar në platformën
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade

Si të identifikoheni në aplikacionin Olymp Trade iOS?

Hyrja në platformën celulare iOS është e ngjashme me hyrjen në aplikacionin e internetit Olymp Trade. Aplikacioni mund të shkarkohet përmes App Store në pajisjen tuaj ose klikoni këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin "Olymp Trade - Online Trading" dhe klikoni "MERRNI" për ta instaluar në iPhone ose iPad tuaj.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular Olymp Trade iOS duke përdorur emailin tuaj, Facebook, Google ose Apple ID. Thjesht duhet të zgjidhni opsionin "Identifikohu".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese për të tregtuar në platformë.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Në rast të hyrjes sociale klikoni në "Apple" ose "Facebook" ose "Google".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade


Si të identifikoheni në aplikacionin Android Olymp Trade?

Duhet të vizitoni dyqanin Google Play dhe të kërkoni për "Olymp Trade - App For Trading" për të gjetur këtë aplikacion ose klikoni këtu .
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular Olymp Trade Android duke përdorur llogarinë tuaj të postës elektronike, Facebook ose Google.

Bëni të njëjtat hapa si në pajisjen iOS, zgjidhni opsionin "Identifikohu"
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Enter".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Tani ju keni gjithashtu 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese për të tregtuar në platformë.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade
Në rast të hyrjes sociale klikoni në “Facebook” ose “Google”.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në Olymp Trade


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Kam harruar emailin nga llogaria e Olymp Trade

Nëse keni harruar e-mailin tuaj, mund të identifikoheni duke përdorur Facebook ose Gmail.

Nëse nuk i keni krijuar këto llogari, mund t'i krijoni kur regjistroheni në faqen e internetit të Olymp Trade. Në raste ekstreme, nëse harroni emailin tuaj dhe nuk ka asnjë mënyrë për t'u identifikuar nëpërmjet Google dhe Facebook, duhet të kontaktoni shërbimin e mbështetjes


Si mund ta ndryshoj monedhën e llogarisë

Ju mund të zgjidhni monedhën e llogarisë vetëm një herë. Nuk mund të ndryshohet me kalimin e kohës.

Mund të krijoni një llogari të re me një email të ri dhe të zgjidhni monedhën e dëshiruar.

Nëse keni krijuar një llogari të re, kontaktoni mbështetjen për të bllokuar të vjetrën.

Sipas politikës sonë, një tregtar mund të ketë vetëm një llogari.


Si mund ta ndryshoj emailin tim

Për të përditësuar emailin tuaj, ju lutemi kontaktoni ekipin e mbështetjes.

Ne i ndryshojmë të dhënat përmes një konsulenti për të mbrojtur llogaritë e tregtarëve nga mashtruesit.

Ju nuk mund ta ndryshoni emailin tuaj vetë përmes llogarisë së përdoruesit.


Si mund ta ndryshoj numrin tim të telefonit

Nëse nuk e keni konfirmuar numrin tuaj të telefonit, mund ta modifikoni në llogarinë tuaj të përdoruesit.

Nëse e keni konfirmuar numrin tuaj të telefonit, ju lutemi kontaktoni ekipin e mbështetjes.

Thank you for rating.