Si të depozitoni para në Olymp Trade

Si të depozitoni para në Olymp Trade


Cilat metoda pagese mund të përdor?

Ekziston një listë unike e mënyrave të pagesës në dispozicion për çdo vend. Ato mund të grupohen në:

  • Kartat bankare.
  • Kuletat dixhitale (Neteller, Skrill, etj.).
  • Krijimi i faturës së pagesës në banka apo kioska të veçanta.
  • Bankat lokale (transfertat bankare).
  • Kriptovalutat.

Për shembull, ju mund të depozitoni dhe tërhiqni fondet tuaja nga Olymp Trade në Indi duke përdorur kartat bankare Visa/Mastercard ose duke krijuar një kartë virtuale në sistemin AstroPay, si dhe duke përdorur kuletat elektronike si Neteller, Skrill, WebMoney, GlobePay. Transaksionet me Bitcoin janë gjithashtu të mira.


Si mund të bëj një depozitë


Depozitoni duke përdorur Desktop

Klikoni në butonin "Pagesat".
Si të depozitoni para në Olymp Trade
Shkoni në faqen e depozitave.
Si të depozitoni para në Olymp Trade
Zgjidhni një mënyrë pagese dhe vendosni shumën e depozitës tuaj. Shuma minimale e depozitës është vetëm 10$/10€. Megjithatë, mund të ndryshojë për vende të ndryshme.
Si të depozitoni para në Olymp Trade
Disa nga opsionet e pagesës në listë.
Si të depozitoni para në Olymp Trade
Sistemi mund t'ju ofrojë një bonus depozite, përfitoni nga bonusi për të rritur depozitën.
Si të depozitoni para në Olymp Trade
Nëse mbushni me një kartë bankare, mund të ruani të dhënat e kartës tuaj për të bërë depozita me një klikim në të ardhmen.
Si të depozitoni para në Olymp Trade
Klikoni në butonin blu "Paguaj...".
Si të depozitoni para në Olymp Trade
Futni të dhënat e kartës dhe klikoni "Paguaj".
Si të depozitoni para në Olymp Trade
Tani mund të tregtoni në llogarinë reale.
Si të depozitoni para në Olymp Trade


Depozitoni duke përdorur pajisjen celulare

Klikoni në butonin "Depozitim".
Si të depozitoni para në Olymp Trade
Zgjidhni një mënyrë pagese dhe vendosni shumën e depozitës tuaj. Shuma minimale e depozitës është vetëm 10$/10€. Megjithatë, mund të ndryshojë për vende të ndryshme.
Si të depozitoni para në Olymp Trade
Disa nga opsionet e pagesës në listë.
Si të depozitoni para në Olymp Trade
Sistemi mund t'ju ofrojë një bonus depozite, përfitoni nga bonusi për të rritur depozitën.
Si të depozitoni para në Olymp Trade
Nëse mbushni me një kartë bankare, mund të ruani të dhënat e kartës tuaj për të bërë depozita me një klikim në të ardhmen.
Si të depozitoni para në Olymp Trade
Klikoni "Paguaj...".
Si të depozitoni para në Olymp Trade
Futni të dhënat e kartës dhe klikoni butonin jeshil "Paguaj".
Si të depozitoni para në Olymp Trade
Tani mund të tregtoni në llogarinë reale.
Si të depozitoni para në Olymp Trade

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Kur do të kreditohen fondet?

Fondet zakonisht kreditohen në llogaritë tregtare shpejt, por ndonjëherë mund të zgjasin nga 2 deri në 5 ditë pune (në varësi të ofruesit tuaj të pagesës.)

Nëse paratë nuk janë kredituar në llogarinë tuaj menjëherë pasi të keni bërë një depozitë, ju lutemi prisni për 1 orë. Nëse pas 1 ore nuk ka ende para, ju lutemi prisni dhe kontrolloni përsëri.

Kam transferuar fonde, por ato nuk janë kredituar në llogarinë time

Sigurohuni që transaksioni nga ana juaj të jetë përfunduar.

Nëse transferimi i fondeve ishte i suksesshëm nga ana juaj, por shuma nuk është kredituar ende në llogarinë tuaj, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes me bisedë, email ose linjë telefonike. Të gjitha informacionet e kontaktit do t'i gjeni në menynë "Ndihmë".

Ndonjëherë ka disa probleme me sistemet e pagesave. Në situata të tilla, fondet ose kthehen në mënyrën e pagesës ose kreditohen në llogari me vonesë.

A paguani një tarifë për llogarinë e ndërmjetësimit?

Nëse një klient nuk ka bërë tregti në llogarinë e drejtpërdrejtë ose/dhe nuk ka depozituar/tërhequr fonde, një tarifë prej 10 dollarësh (dhjetë dollarë amerikanë ose ekuivalenti i saj në monedhën e llogarisë) do të ngarkohet mujore në llogaritë e tyre. Ky rregull parashikohet në rregulloret jo-tregtare dhe në politikën KYC/AML.

Nëse nuk ka fonde të mjaftueshme në llogarinë e përdoruesit, shuma e tarifës së pasivitetit është e barabartë me gjendjen e llogarisë. Asnjë tarifë nuk do të ngarkohet në një llogari me bilanc zero. Nëse nuk ka para në llogari, nuk duhet t'i paguhet asnjë borxh kompanisë.

Asnjë tarifë shërbimi nuk i ngarkohet llogarisë me kusht që përdoruesi të kryejë një transaksion tregtar ose jotregtar (depozitim/tërheqje fondesh) në llogarinë e tij të drejtpërdrejtë brenda 180 ditëve.

Historia e tarifave të pasivitetit është e disponueshme në seksionin "Transaksionet" të llogarisë së përdoruesit.

A paguani një tarifë për të bërë një depozitë/tërheqje fondesh?

Jo, kompania mbulon kostot e komisioneve të tilla.

Si mund të marr një bonus?

Për të marrë një bonus, ju duhet një kod promocional. Ju e futni atë kur financoni llogarinë tuaj. Ka disa mënyra për të marrë një kod promocional:

– Mund të jetë i disponueshëm në platformë (kontrolloni skedën Depozita).

– Mund të merret si shpërblim për përparimin tuaj në Traders Way.

– Gjithashtu, disa kode promocionale mund të jenë të disponueshme në grupet/komunitetet zyrtare të mediave sociale të ndërmjetësve.


Bonuset: Kushtet e përdorimit

I gjithë fitimi që bën një tregtar i takon atij/asaj. Mund të tërhiqet në çdo moment dhe pa asnjë kusht tjetër. Por vini re se nuk mund të tërhiqni vetë fondet e bonusit: nëse paraqisni një kërkesë për tërheqje, bonuset tuaja digjen.

Fondet e bonusit në llogarinë tuaj përmblidhen nëse aplikoni një kod promovues bonus kur depozitoni para shtesë.

Shembull: Në llogarinë e tij, një tregtar ka 100 dollarë (fondet e veta) + 30 dollarë (fondet e bonusit). Nëse ai/ajo shton 100 dollarë në këtë llogari dhe aplikon një kod promovues bonus (+ 30% në shumën e depozitës), gjendja e llogarisë do të jetë: 200 dollarë (paratë e veta) + 60 dollarë (bonus) = 260 dollarë.

Kodet promocionale dhe bonuset mund të kenë kushte unike të përdorimit (periudha e vlefshmërisë, shuma e bonusit).

Ju lutemi vini re se nuk mund të përdorni paratë e bonusit për të paguar për veçoritë e Tregut.

Çfarë ndodh me bonuset e mia nëse anuloj një tërheqje fondesh?

Pas bërjes së një kërkese për tërheqje, mund të vazhdoni të tregtoni duke përdorur bilancin tuaj total derisa shuma e kërkuar të debitohet nga llogaria juaj.

Ndërsa kërkesa juaj është duke u përpunuar, mund ta anuloni duke klikuar butonin Anulo kërkesën në zonën e Tërheqjes. Nëse e anuloni, fondet dhe shpërblimet tuaja do të mbeten në vend dhe të disponueshme për përdorim.

Nëse fondet dhe bonuset e kërkuara janë debituar tashmë nga llogaria juaj, ju mund të anuloni kërkesën tuaj për tërheqje dhe të rikuperoni bonuset tuaja. Në këtë rast, kontaktoni Mbështetjen e Klientit dhe kërkoni ndihmë prej tyre.
Thank you for rating.