Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade

Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade


Si të tërhiqni para në Olymp Trade

Platforma Olymp Trade përpiqet të përmbushë standardet më të larta të cilësisë së kryerjes së transaksioneve financiare. Për më tepër, ne i mbajmë ato të thjeshta dhe transparente.

Shkalla e tërheqjes së fondeve është rritur dhjetëfish që nga themelimi i kompanisë. Sot, më shumë se 90% e kërkesave përpunohen gjatë një dite tregtimi.

Megjithatë, tregtarët shpesh kanë pyetje në lidhje me procesin e tërheqjes së fondeve: cilat sisteme pagesash janë të disponueshme në rajonin e tyre ose si mund ta përshpejtojnë tërheqjen.

Për këtë artikull, ne kemi mbledhur pyetjet më të shpeshta.


Në cilat metoda pagese mund të tërheq fonde?

Mund të tërhiqni fonde vetëm në mënyrën tuaj të pagesës.

Nëse keni bërë një depozitë duke përdorur 2 mënyra pagese, një tërheqje për secilën prej tyre duhet të jetë proporcionale me shumat e pagesës.


A duhet të siguroj dokumente për të tërhequr fonde?

Nuk ka nevojë të jepni asgjë paraprakisht, do t'ju duhet vetëm të ngarkoni dokumente sipas kërkesës. Kjo procedurë ofron siguri shtesë për fondet në depozitën tuaj.

Nëse llogaria juaj duhet të verifikohet, do të merrni një udhëzim se si ta bëni këtë me email.


Si mund të tërheq para


Tërheqja duke përdorur pajisjen celulare

Shkoni te llogaria juaj e përdoruesit të platformës dhe zgjidhni "Më shumë".

Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Zgjidhni "Tërheq".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit të Tregtisë Olimpike.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Në bllokun "E disponueshme për tërheqje" do të gjeni informacionin se sa mund të tërhiqni.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Zgjidhni shumën. Shuma minimale e tërheqjes është $10/€10/R$50, por mund të ndryshojë për sisteme të ndryshme pagesash. Klikoni "Dërgoni një kërkesë".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Prisni disa sekonda, do të shihni kërkesën tuaj.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Kontrolloni pagesën tuaj te Transaksionet.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade


Tërheqja duke përdorur Desktop

Shkoni te llogaria juaj e përdoruesit të platformës dhe klikoni butonin "Pagesat".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Zgjidhni "Tërheq".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit të Tregtisë Olimpike.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Në bllokun "E disponueshme për tërheqje" do të gjeni informacionin se sa mund të tërhiqni.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Zgjidhni shumën. Shuma minimale e tërheqjes është $10/€10/R$50, por mund të ndryshojë për sisteme të ndryshme pagesash. Klikoni "Dërgoni një kërkesë".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Prisni disa sekonda, do të shihni pagesën tuaj.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Çfarë duhet të bëj nëse banka refuzon kërkesën time për tërheqje?

Mos u shqetësoni, ne mund të shohim që kërkesa juaj është refuzuar. Për fat të keq, banka nuk jep arsyen e refuzimit. Ne do t'ju dërgojmë një email që përshkruan se çfarë të bëni në këtë rast.


Pse e marr shumën e kërkuar në pjesë?

Kjo situatë mund të lindë për shkak të veçorive operative të sistemeve të pagesave.

Ju keni kërkuar një tërheqje dhe keni transferuar vetëm një pjesë të shumës së kërkuar në kartën tuaj ose në portofolin tuaj elektronik. Statusi i kërkesës për tërheqje është ende "Në proces".

Mos u shqetësoni. Disa banka dhe sisteme pagesash kanë kufizime në pagesën maksimale, kështu që një shumë më e madhe mund të kreditohet në llogari në pjesë më të vogla.

Ju do të merrni shumën e kërkuar të plotë, por fondet do të transferohen në disa hapa.

Ju lutemi vini re: ju mund të bëni një kërkesë të re tërheqjeje vetëm pasi të jetë përpunuar ajo e mëparshme. Nuk mund të bëhen disa kërkesa për tërheqje në të njëjtën kohë.


Anulimi i tërheqjes së fondeve

Duhet pak kohë për të përpunuar një kërkesë për tërheqje. Fondet për tregtim do të jenë të disponueshme brenda gjithë kësaj periudhe.

Megjithatë, nëse keni më pak fonde në llogarinë tuaj sesa keni kërkuar për të tërhequr, kërkesa për tërheqje do të anulohet automatikisht.

Përveç kësaj, vetë klientët mund të anulojnë kërkesat për tërheqje duke shkuar te menyja "Transaksionet" e llogarisë së përdoruesit dhe duke anuluar kërkesën.


Sa kohë i përpunoni kërkesat për tërheqje

Ne po bëjmë çmos për të përpunuar të gjitha kërkesat e klientëve tanë sa më shpejt që të jetë e mundur. Megjithatë, mund të duhen nga 2 deri në 5 ditë pune për të tërhequr fondet. Kohëzgjatja e përpunimit të kërkesës varet nga mënyra e pagesës që përdorni.


Kur debitohen fondet nga llogaria?

Fondet debitohen nga llogaria tregtare pasi të përpunohet një kërkesë për tërheqje.

Nëse kërkesa juaj për tërheqje po përpunohet pjesë-pjesë, fondet do të debitohen gjithashtu nga llogaria juaj pjesë-pjesë.


Pse kreditoni një depozitë direkt, por merrni kohë për të përpunuar një tërheqje?

Kur mbushni, ne e përpunojmë kërkesën dhe i kreditojmë fondet në llogarinë tuaj menjëherë.

Kërkesa juaj për tërheqje përpunohet nga platforma dhe banka ose sistemi juaj i pagesave. Duhet më shumë kohë për të plotësuar kërkesën për shkak të rritjes së palëve në zinxhir. Përveç kësaj, çdo sistem pagese ka periudhën e vet të përpunimit të tërheqjes.

Mesatarisht, fondet kreditohen në një kartë bankare brenda 2 ditëve të punës. Megjithatë, disa bankave mund t'i duhen deri në 30 ditë për të transferuar fondet.

Mbajtësit e portofolit elektronik i marrin paratë pasi kërkesa të përpunohet nga platforma.

Mos u shqetësoni nëse shihni statusin që thotë "Pagesa është kryer me sukses" në llogarinë tuaj, por nuk i keni marrë fondet tuaja.

Do të thotë që ne i kemi dërguar fondet dhe kërkesa për tërheqje tani përpunohet nga banka ose sistemi juaj i pagesave. Shpejtësia e këtij procesi është jashtë kontrollit tonë.


Si mund të tërheq fonde në 2 mënyra pagese

Nëse mbushni me dy mënyra pagese, shuma e depozitës që dëshironi të tërhiqni duhet të shpërndahet në mënyrë proporcionale dhe t'u dërgohet këtyre burimeve.

Për shembull, një tregtar ka depozituar 40 dollarë në llogarinë e tij me një kartë bankare. Më vonë, tregtari bëri një depozitë prej 100 dollarësh duke përdorur portofolin elektronik Neteller. Pas kësaj, ai ose ajo rriti gjendjen e llogarisë në 300 dollarë. Kështu mund të tërhiqen 140 dollarët e depozituara: 40 dollarë duhet të dërgohen në kartën bankare 100 dollarë duhet të dërgohen në portofolin elektronik të Neteller. Fitimet mund të tërhiqen në çdo mënyrë pagese pa kufizime.

Ju lutemi vini re se ky rregull zbatohet vetëm për shumën e fondeve që dikush ka depozituar. Fitimet mund të tërhiqen në çdo mënyrë pagese pa kufizime.

Ne e kemi futur këtë rregull sepse si institucion financiar duhet të respektojmë rregulloret ligjore ndërkombëtare. Sipas këtyre rregulloreve, një shumë e tërheqjes me 2 e më shumë mënyra pagese duhet të jetë në përpjesëtim me shumat e depozitave të bëra me këto metoda.


Pse më kërkohet të jap të dhënat e portofolit tim elektronik nëse dua të tërheq para në kartën time bankare?

Në disa raste, ne nuk mund të dërgojmë shuma që tejkalojnë depozitën fillestare të bërë duke përdorur një kartë bankare. Fatkeqësisht, bankat nuk i bëjnë të ditur arsyet e refuzimit. Nëse lind kjo situatë, ne do t'ju dërgojmë informacion të detajuar me email ose do t'ju kontaktojmë me telefon.

Si të depozitoni para në tregtinë olimpike


Cilat metoda pagese mund të përdor?

Ekziston një listë unike e mënyrave të pagesës në dispozicion për çdo vend. Ato mund të grupohen në:

  • Kartat bankare.
  • Kuletat dixhitale (Neteller, Skrill, etj.).
  • Krijimi i faturës së pagesës në banka apo kioska të veçanta.
  • Bankat lokale (transfertat bankare).
  • Kriptovalutat.

Për shembull, ju mund të depozitoni dhe tërhiqni fondet tuaja nga Olymp Trade në Indi duke përdorur kartat bankare Visa/Mastercard ose duke krijuar një kartë virtuale në sistemin AstroPay, si dhe duke përdorur kuletat elektronike si Neteller, Skrill, WebMoney, GlobePay. Transaksionet me Bitcoin janë gjithashtu të mira.


Si mund të bëj një depozitë


Depozitoni duke përdorur Desktop

Klikoni në butonin "Pagesat".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Shkoni në faqen e depozitave.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Zgjidhni një mënyrë pagese dhe vendosni shumën e depozitës tuaj. Shuma minimale e depozitës është vetëm 10$/10€. Megjithatë, mund të ndryshojë për vende të ndryshme.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Disa nga opsionet e pagesës në listë.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Sistemi mund t'ju ofrojë një bonus depozite, përfitoni nga bonusi për të rritur depozitën.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Nëse mbushni me një kartë bankare, mund të ruani të dhënat e kartës tuaj për të bërë depozita me një klikim në të ardhmen.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Klikoni në butonin blu "Paguaj...".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Futni të dhënat e kartës dhe klikoni "Paguaj".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Tani mund të tregtoni në llogarinë reale.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp TradeDepozitoni duke përdorur pajisjen celulare

Klikoni në butonin "Depozitim".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Zgjidhni një mënyrë pagese dhe vendosni shumën e depozitës tuaj. Shuma minimale e depozitës është vetëm 10$/10€. Megjithatë, mund të ndryshojë për vende të ndryshme.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Disa nga opsionet e pagesës në listë.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Sistemi mund t'ju ofrojë një bonus depozite, përfitoni nga bonusi për të rritur depozitën.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Nëse mbushni me një kartë bankare, mund të ruani të dhënat e kartës tuaj për të bërë depozita me një klikim në të ardhmen.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Klikoni "Paguaj...".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Futni të dhënat e kartës dhe klikoni butonin jeshil "Paguaj".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade
Tani mund të tregtoni në llogarinë reale.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Olymp Trade

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Kur do të kreditohen fondet?

Fondet zakonisht kreditohen në llogaritë tregtare shpejt, por ndonjëherë mund të zgjasin nga 2 deri në 5 ditë pune (në varësi të ofruesit tuaj të pagesës.)

Nëse paratë nuk janë kredituar në llogarinë tuaj menjëherë pasi të keni bërë një depozitë, ju lutemi prisni për 1 orë. Nëse pas 1 ore nuk ka ende para, ju lutemi prisni dhe kontrolloni përsëri.


Kam transferuar fonde, por ato nuk janë kredituar në llogarinë time

Sigurohuni që transaksioni nga ana juaj të jetë përfunduar.

Nëse transferimi i fondeve ishte i suksesshëm nga ana juaj, por shuma nuk është kredituar ende në llogarinë tuaj, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes me bisedë, email ose linjë telefonike. Të gjitha informacionet e kontaktit do t'i gjeni në menynë "Ndihmë".

Ndonjëherë ka disa probleme me sistemet e pagesave. Në situata të tilla, fondet ose kthehen në mënyrën e pagesës ose kreditohen në llogari me vonesë.


A paguani një tarifë për llogarinë e ndërmjetësimit?

Nëse një klient nuk ka bërë tregti në llogarinë e drejtpërdrejtë ose/dhe nuk ka depozituar/tërhequr fonde, një tarifë prej 10 dollarësh (dhjetë dollarë amerikanë ose ekuivalenti i saj në monedhën e llogarisë) do të ngarkohet mujore në llogaritë e tyre. Ky rregull parashikohet në rregulloret jo-tregtare dhe në politikën KYC/AML.

Nëse nuk ka fonde të mjaftueshme në llogarinë e përdoruesit, shuma e tarifës së pasivitetit është e barabartë me gjendjen e llogarisë. Asnjë tarifë nuk do të ngarkohet në një llogari me bilanc zero. Nëse nuk ka para në llogari, nuk duhet t'i paguhet asnjë borxh kompanisë.

Asnjë tarifë shërbimi nuk i ngarkohet llogarisë me kusht që përdoruesi të kryejë një transaksion tregtar ose jotregtar (depozitim/tërheqje fondesh) në llogarinë e tij të drejtpërdrejtë brenda 180 ditëve.

Historia e tarifave të pasivitetit është e disponueshme në seksionin "Transaksionet" të llogarisë së përdoruesit.


A paguani një tarifë për të bërë një depozitë/tërheqje fondesh?

Jo, kompania mbulon kostot e komisioneve të tilla.


Si mund të marr një bonus?

Për të marrë një bonus, ju duhet një kod promocional. Ju e futni atë kur financoni llogarinë tuaj. Ka disa mënyra për të marrë një kod promocional:

– Mund të jetë i disponueshëm në platformë (kontrolloni skedën Depozita).

– Mund të merret si shpërblim për përparimin tuaj në Traders Way.

– Gjithashtu, disa kode promocionale mund të jenë të disponueshme në grupet/komunitetet zyrtare të mediave sociale të ndërmjetësve.


Çfarë ndodh me bonuset e mia nëse anuloj një tërheqje fondesh?

Pas bërjes së një kërkese për tërheqje, mund të vazhdoni të tregtoni duke përdorur bilancin tuaj total derisa shuma e kërkuar të debitohet nga llogaria juaj.

Ndërsa kërkesa juaj është duke u përpunuar, mund ta anuloni duke klikuar butonin Anulo kërkesën në zonën e Tërheqjes. Nëse e anuloni, fondet dhe shpërblimet tuaja do të mbeten në vend dhe të disponueshme për përdorim.

Nëse fondet dhe bonuset e kërkuara janë debituar tashmë nga llogaria juaj, ju mund të anuloni kërkesën tuaj për tërheqje dhe të rikuperoni bonuset tuaja. Në këtë rast, kontaktoni Mbështetjen e Klientit dhe kërkoni ndihmë prej tyre.
Thank you for rating.